Zeepige Kleinigeit “Hart Mix”

 2,50

Uitverkocht

Productomschrijving

Een heerlijk Geitenmelkzeepje, die als kleinigheidje gegeven kan worden 😉
Deze zeep is op plantaardige basis bevat een hoge concentratie geitenmelk waardoor deze zeep extra zacht en crèmig aanvoelt. Geitenmelk zit boordevol vitaminen en mineralen waardoor deze zeep extra vochtinbrengend en verzorgend werkt.
Dit zakje bevat een mix van 6 kleine Hart zeepjes.
Goudsbloem (Calendula): Bevat het stofje azuleen en stimuleert het natuurlijke wondgenezingsproces. Verder heeft goudsbloem o.a. een ontstekingsremmende, verzachtende en jeukstillende eigenschap.
Bijenpollen: Bevat een huidherstellende en huidverzachtende eigenschap en is ook goed voor de nagels. Bijenpollen zijn rijk aan aminozuren, vitamines en een hele reeks mineralen.
Brandnetel: Heeft een gunstige invloed op wondgenezing van de huid en slijmvliezen, verhoogt je weerstand tegen infecties, en ondersteunt de opbouw van haren en nagels. Brandnetel stimuleert ook de doorbloeding.
Munt: Heeft een antibacteriële eigenschap, werkt jeukstillend en is verfrissend.
Koffie: Neemt onaangename geurtjes weg en geeft een licht scrubeffect.
Kaneel: Heeft een verwarmend effect op zowel huid als geest. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de huid.
Citroen: Werkt schimmeldodend en is goed voor de nagels. Het heeft zowel een verfrissend effect op zowel huid als geest.
Puur Geitenmelk zeep: Neutraal zonder verrijking van kruiden of etherische olie.
Bewaarcondities: Bewaar de zeepjes boven de 15 graden. Onder bepaalde omstandigheden kan een zeep gaan zweten en dit uit zich in kleine druppeltjes op de zeep. Dit kan ontstaan in bijvoorbeeld een te koude + vochtige ruimte. Het zeepje is blijft natuurlijk een natuurproduct.
Mocht dit toch gebeuren… Dep het zeepje af met een doek of tissue en het “zweetproces” stopt weer.